Jouw huis onder de loep!

Welkom bij ons gratis en vrijblijvende energieadvies! Deze quickscan is objectief door het gebruik van gemeentelijke gegevens en rekenregels van de Rijksoverheid. Wij leiden je in 2 minuten langs een aantal vragen, waarmee wij je inzicht geven in jouw bespaarkansen. Hoeveel euro kun je in je zak houden? Wat kan jouw energielabel worden? Je komt er snel achter!

Voer je adresgegevens in

Ruim 1.000 mensen gingen je voor!

Weet je wat jouw jaarlijks verbruik nu is?

Jouw woninggegevens

Op basis van jouw adresgegevens hebben wij een aantal gegevens over jouw woning alvast ingevuld. Als deze niet kloppen kunt je ze verbeteren.

Woonlagen

Al aanwezige energiebesparende maatregelen

Op basis van jouw woninggegevens hebben wij ingeschat welke maatregelen al aanwezig zijn in jouw woning. Als deze inschatting niet klopt kun je het hier verbeteren.

Jouw bespaarkansen

Volgens onze berekeningen kun je ongeveer per jaar ( per maand) besparen. Jouw huis haalt daarmee het hiernaast weergegeven energielabel.

Op basis van je opgegeven ambitie hebben we een rapport voor je opgesteld.

Op basis van je opgegeven ambitie hebben we een rapport voor je opgesteld.

Wij sturen je graag het volledige energieadvies toe. Met daarin ook de maatregelen die volgens ons passen bij jouw huis en je ambitie. En met natuurlijk de kosten en terugverdientijden.

Bedankt voor je interesse! We sturen het uitgebreide rapport zo snel mogelijk naar je toe.

Wij zijn erg blij dat je met energiezuinig wonen bezig bent. Niet alleen omdat we zo het wonen in Nederland betaalbaar houden, maar ook omdat dit een belangrijke bijdrage levert aan een duurzame omgeving.

Kijk of er nog subsidies zijn!
Er kan geen verbinding gemaakt worden met de server. Opnieuw proberen in s